Levél a távolból

Tisztelt Szerkesztoseg,

Nagy orommel irom e par sort innen ebbel a messzesegbol(Amerikabol-Floridabol),ahol epp most talatam meg ezt a web oldalt ,ahol persze a nevemre is akadtam a tobbek kozott a 30 eves kortarsak kozott akikkel egyutt voltam azon a csodalatos unnepsegen amelyre a kortars-szervezok meghivtak.
E par soraim szeretnem ha onok tudnak tovabbitani a szervezoknek fokent unokatestvereimnek Szilagyine Bege Monika(Uj negyed) aki ezt a gyujtemenyt osszeallitotta ahol a nevem is ott talaltam a tobbek kozott.(Most is ugy erzem mintha a szivem a torkomba dobogna majd kiugrik az oromtol es az az elmenyben amelyben reszesultem es az a hangulat amit egyutt toltottunk az egyszeruen felejthetetlen szamomra (Augusztus 5. 2006.).
Nem utolso sorban ,unokatestveremnek Buzas Ibolyanak is(Cirjakkert-Temeto utca) e par sorral koszonetet szeretnek tovabbitani onok alatal es gratulalunk a jovendo kis picurnak!
Es ugyanakkor Szekely Istvannak(Szaszfalu),halas koszonettel maradok es mely tisztelettel akivel evfolyam tars voltam a Salamom Erno Liceumba. Remelhetoleg ezzel a gyonyoru gondolattal szeretnek lenni az elkovetkezendo 10 evben az ujra talalkozas remenyeben,amit kimondhatatlanul varok .
Velemenyem szerint ez a web oldal csodalatos es mindent osszefoglalo dusan ellatott informaciokkal,ertekes gyujtemenyekkel gazdagitott nagyon jo kis web oldal, amelyet nagyra ertekelve bongeszek innen a nagy messzesegbol.
Halas koszonetem szeretnem kifejezni a szerkesztosegnek es az osszes kollegajuk segitseget akikkel kozosen sikerult ezt az oldalt osszeallitani az en kis szulofalumrol!!

Tisztelettel,

Bege Csilla Floridabol!