Kalandpark

A Csaták úti sípálya mellett létesített kalandpark csodálatos kikapcsolódást és sokoldalú fizikai fejlődést biztosít minden korosztálynak. Több 100 méter tiroli csúszda, különböző bátorságot – és erőt próbáló akadálypályák, külön gyerek és külön felnőtt korosztálynak.
A nyári vakációnk során, körülbelül 3 hét rendszeres használat után a gyerekeimen olyan pozitív változásokat tapasztaltam, hogy az erőgyakorlatokat könnyedén és örömmel végezték. többször szó nélkül kihúzzák magukat a rúdon meg a gyűrűn és könnyedén örömmel gyalogoltak a kalandparkhoz és vissza a 4 km-es távolságon. mindenkinek ajánlom, egy próbát megér! 🙂

Csomafalvi faragótábor

Csomafalván a nyári faragótábor nagyon jól sikerült, azonban reméltem, hogy a csomafalvi gyerekek közül sokkal többen részt vesznek! Aki részt vett, Nagy Dávid és Orbán Vilmos. Ők nagyon jól szerepeltek, mindketten nagyjából 2 hét alatt csodálatosan megtanulták a székelykapu faragást és a pásztorbot faragást is. Nagyon tetszett a hozzáállásuk, hiszen amíg a többiek 12-15 óra között szünetet tartottak, ők addig sem tették le a szerszámot, hanem végig kopácsoltak. Ez az eredményen meg is látszott.
A faragótáborra érkeztek Budapestről, Ócsáról, Varságról és (sajnos nagyon kevesen) Csomafalváról is. Nagyon sajnálom, hogy egy ilyen ritka lehetőséggel, ennyire kevesen élnek.

Íme néhány kép a faragótáborról: